Csapatunk

Graphic

Grafika, marketing és kommunikáció. Hármas egység, a háromszög három csúcsánál. Három év közösen eltöltött munka és hármunknak összesen legalább 30 év szakmai tapasztalat.

Különbözőek vagyunk, különböző utat jártunk be, egyetlen közös pont volt az életünkben: utolsó munkahelyünk. Ott találkoztunk térben és időben. És igen hamar kiderült, hogy közös értékeket tartunk szem előtt munkánk során: hiszünk a professzionalizmusban, a saját szakmánkban, csapat erejében.

“Könnyen beleérzünk az ügyfelek elképzeléseibe.”

Ezzel a hozzáállással rugalmasan és hatékonyan tudunk előrejutni. Számos projektet közösen valósítottunk meg munkahelyi keretek között. Idővel azonban rájöttünk, hogy ez kevés és úgy döntöttünk, hogy munkáinkkért, elképzeléseinkért saját magunk vállaljuk a felelősséget.

Ezért hoztuk létre 2015-ben a Street Office-t.

“Kitekintünk a keretekből, hogy rugalmasak lehessünk az ügyféligényekhez és olyat valósítsunk meg, amihez jó adag intuíció, inspiráció és kreativitás is szükséges a szakmaiság mellett.”

Ez nem kft. nem bt. és még csak nem is zrt. A Street Office szabadúszók, vagy hivatalosan megfogalmazva egyéni vállalkozók társulása. A cél, hogy munkaidőtől és munkahelytől függetlenül, szabadon, a kreatív gondolatokat nem korlátozva valósítsuk meg a ránk bízott projekteket. Ezt hívjuk mi out of the box hozzáállásnak. Kitekintünk a keretekből, hogy rugalmasak lehessünk az ügyféligényekhez és olyat valósítsunk meg, amihez jó adag intuíció, inspiráció és kreativitás is szükséges a szakmaiság mellett. A kreativitásnak pedig szárnya van, nem szeretnénk bezárni egy dobozba.

“Munkaidőtől és munkahelytől függetlenül, szabadon, a kreatív gondolatokat nem korlátozva valósítjuk meg a ránk bízott projekteket.”

Vállaljuk, hogy nem értünk mindenhez, viszont hasonlóan gondolkodó, hasonló értékeket valló társainkkal egészen komplex projekteket is meg tudunk valósítani. A külső szakemberek (alvállalkozók) bevonásával professzionális szolgáltatást és friss szemléletmódot tudunk biztosítani.

A főoldalon további információkat tudhatsz meg rólunk, a 3 alapítóról.

Kíváncsi vagy a szolgáltatásainkra?